Over ons

Wie ben ik!

 

Ik ben Walter Tijs, 39 jaar en kom uit Heeten. Ik heb mijn bedrijf BSH opgericht in 2015. In de begin jaren moet je als zzp vaak nog je weg vinden in wat je echt leuk vind en waar je goed in bent. Ik ben er achter gekomen dat ik montage van kunststof kozijnen erg mooi vind. Kunststof kozijnen zijn vaak het visite kaartje van een woning of bedrijfspand die het gebouw compleet maken. 

Wat veel voorkomt is het opknappen van woningen. Hierbij vervangen we de oude houten kozijnen door kunststof kozijnen. Met deze ingreep ben je direct van een stuk onderhoud af aan je woning. Dit wordt de klanten vaak als zeer prettig ervaren.

Uiteraard zitten we ook met aannemers aan tafel om kunststof kozijnen te plaatsen in nieuwbouw projecten. Liefst doen we dit in de beginfase van een het proces, zodat we mee kunnen denken om de uitvoering voor alle partijen zo makkelijk mogelijk te maken.

Ons team

Verkoop, calculatie en montage is lastig om alleen uit te voeren. Daarom zijn we met een aantal personen om dit goed aan te pakken.

Zo hebben we iemand op kantoor die de verkoop en calculatie op pakt. Op deze manier kunnen we klanten snel helpen en ligt er binnen een week een passende offerte klaar.

 

Qua montage is het altijd per project kijken hoeveel mensen we nodig zijn. Hierin is het van belang dat de de uitvoertijd voor de klant zo minimaal mogelijk is. Varieerend kunnen we montage teams samenstellen tot 4 á 5 personen

Dave Willson

Het is een beleving

Product!

 

Wanneer je hebt bepaald dat je verder wilt met kunststof kozijnen, ga je kijken naar mogelijk leveranciers. In mijn zoektocht ben ik terecht gekomen bij Eko Okna uit Polen. Zij maken kunststof kozijnen met de profielen van Aluplast. Aluplast heeft een scala aan profielen waar je uit kunt kiezen.

 

Ze hebben echter voor de Nederlandse markt een profiel ontwikkeld die voldoet aan zowel de uiterlijke wensen als de eisen qua inbraakwerendheid. Dit laatste is vooral van belang bij nieubouw, waarin deze eis vaak wordt geeisd. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kijk voor meer informatie bij het tabblad PRODUCTEN!!